Webinars

Als HR Business Partner voor het MKB organiseert het Human Resources Lab
elke twee maanden webinars om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. We stippen hierbij onderwerpen aan om ondernemers, leiders en HR professionals te helpen. Ons volgende webinar gaat over:

Werkgeluk creëer je zelf!

Wanneer: Dinsdag 14 Juni 2022, 10.00 uur
Voor wie: Ondernemers, managers, HR Professionals & medewerkers
Waar: Online, via Zoom

Werkgeluk is een van de beste voorspellers van jouw individuele performance als werknemer. En laten we wel wezen, het grootste deel van je leven ben je aan het werk. Dus kun je er maar beter voor zorgen dat je het naar je zin hebt toch?

Maar welke factoren hebben invloed op werkgeluk,  hoe werken die door, waar ligt de verantwoordelijkheid voor werkgeluk en hoe kun je nou zelf de eerste stappen zetten om jouw unieke en ultieme werkbeleving te creëren?

Het HRLab houdt zich al jaren bezig met de creatie van de ultieme werkbeleving bij werkgevers en werknemers, en het geluk wat daaruit voort kan komen. Sterker nog, onze diensten zijn daar op geent!  Judith Taanman-Veenstra neemt jullie mee op reis in dit inspirerende webinar: Werkgeluk creëer je zelf! 

Meld je aan en ontvang bovendien een waardevolle primeur (Tatatataa! – Disclosure tijdens het webinar)!

Aanmeldformulier Webinar

Vul je gegevens in en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

Elke tweede dinsdag van de maand om 10.00 uur

Toekomstige webinars

Blijf op de hoogte van toekomstige webinars. Het Human Resources Lab houdt elke tweede dinsdag van de maand om 10 uur een webinar. Op de agenda staan:

  • Werkgeluk creëer je zelf! – 14 Juni 2022
  • De HRBasics! voor het MKB – 9 Augustus 2022 (Opname ivm vakantie)
  • Power Planning & Productiviteit! – 11 Oktober 2022
  • Vitaliteit vanuit Ademwerk. – 13 December 2022
Suggesties voor een onderwerp? Let us know.

Judith taanman

Over de host

Judith Taanman-Veenstra, oprichter van Human Resources Lab, heeft een passie voor mens en ontwikkeling. Het is haar unieke kracht om in tijden van groei en verandering, zowel ondernemer als werknemer te voorzien van praktische handvatten om de verandering succesvol te begeleiden. Door organisatie en individu te ‘empoweren’ om onzichtbare obstakels de baas te zijn, hetgeen uit te spreken wat niet uitgesproken wordt, begeleidt zij hen naar een gelukkiger en betekenisvoller werknemer- en werkgeverschap.

Judith heeft 20 jaar professionele ervaring in het MKB-werkveld, waarvan ruim 10 jaar als HR manager en business partner binnen o.a. de IT- en commerciële markten. Haar brede inhoudelijke kennis op het gebied van HR, commerciële inzicht, haar kennis van de arbeidswet- en regelgeving en gedragskennis, maakt haar een waardevolle business partner voor ondernemers en HR professionals.

Ze is bij diverse organisaties verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van HR projecten en het opzetten en doorontwikkelen van fundamenteel HR-beleid en processen, waar deze organisaties nu nog steeds gebruik van maken. En heeft vanuit haar eigen groeiproces medewerkers en ondernemers begeleid bij en het creëren en bereiken van hun eigen groeidoelstellingen vanuit werkgeluk.

Producten

Op zoek naar de juiste HR Tools?

Wij hebben ze voor je uitgewerkt in templates en een assessment. Handig en praktisch!  

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Dé HR Business Partner Voor Het MKB

In een gratis consult, brengen we samen jouw behoeftes in kaart en bepalen wij samen de reis die past bij jouw organisatie, mensen en budget.